Generellt

Varför hittar jag inte distrikt 2370 resp. 2390 här?

Distrikten 2370 och 2390 har inför det nya Rotaryåret 2020/2021 beslutat att lämna Svensk Rotaryservice (SRS) och därmed är de inte med och bidrar med supporttekniker, rotarianakunniga, PR-kunniga eller monetära resurser för att SRS skall gå runt. Det innebär också att frågeställningar inom dessa distrikt generellt sett skall gå via respektive DITS, PR-ansvarig och Guvernör (eller av denna utsedd person). Undantaget de klubbar som fortfarande använder ClubAdmin som har ett särskilt avtal att f...

Rensa cachen

Google Chrome: Enklast är att trycka Ctrl+H och sedan välja ”ta bort webbinformation” I dialogrutan som visas markerar du kryssrutorna för de typer av information du vill ta bort. Med menyn högst upp väljer du hur mycket information du vill ta bort. Välj tidens början om du vill ta bort allt. Välj Rensa webbinformation. Firefox: Klicka på menyn Verktyg i Firefox Klicka på Alternativ Klicka på fliken Avancerat och sedan på fliken Nätverk Rensa cachen under Cachat webbinnehåll Internet Ex...

Ekonomisystem

Denna fråga har vi belyst under många år men hittills inte gjort något centralt i våra egna system. Många som jobbar med ekonomi har olika uppfattning vad som är bra och många har "egna" system på jobb eller hemma.

Vi har dock gått ut med en rekommendation på att köra Björn Lundéns BL Bokföring. Rotary har tecknat ett ramavtal med BL. Åberopa detta vid beställning

www.blinfo.se