Detta är supportportalen för de Rotarydistrikt i Sverige som är medlemmar i SRS (Svensk Rotaryservice), dvs 2320, 2330, 2340, 2350, 2360, 2380, 2400 & 2410. Om din klubb tillhör distrikt 2370 eller 2390 ber vi dig kontakta er DITS i respektive distrikt. De klubbar som fortfarande använder ClubAdmin i dessa två distrikt skall dock använda denna portal för support.

Personliga alternativ

Här väljer du vilka personliga alternativ du vill använda:

  • Språk i ClubAdmin
  • Datumformat i ClubAdmin
  • Sorteringsordning per förnamn eller efternamn

Du kan även byta ut ditt lösenord till ClubAdmin här. Du behöver veta ditt gamla lösenord och sedan skriva in det nya två gånger.