Valmöjlighet att visa enskild ärende publikt.

Aug 21 (3 months ago)
Jag önskar att man kunde få valmöjligheten att bocka i sitt förslag som publikt så fler kan ta del av sin fråga och svaren till den. Och möjlighet att rösta för andra så kan man se vilka som har samma fråga/problem och på så vis kan då utvärdera vilka frågeställningar som användarna anser är mest akut/mest angelägen/högt prioriterat.
Completed
0 votes
Aug 21 (3 months ago)
Förlåt. Jag menade inte "förslag" för den valmöjligheten har man redan, jag menar ärenden som man skickar till "sitt" distrikt IT-support.
Och då menar jag att hela Rotary Sverige ska kunna se problemet/buggen/önskemålet.
Eddie Biemann agent wrote
Ditt önskemål är noterat