Rensa cachen

Google Chrome:
Enklast är att trycka Ctrl+H och sedan välja ”ta bort webbinformation”
I dialogrutan som visas markerar du kryssrutorna för de typer av information du vill ta bort. Med menyn högst upp väljer du hur mycket information du vill ta bort. Välj tidens början om du vill ta bort allt.
Välj Rensa webbinformation.

Firefox:
Klicka på menyn Verktyg i Firefox
Klicka på Alternativ
Klicka på fliken Avancerat och sedan på fliken Nätverk
Rensa cachen under Cachat webbinnehåll

Internet Explorer:
Hur du tar bort webbcachen i Internet Explorer (IE) beror på IE- och Windows-version. Alternativen för att ta bort cachade sidor finns under Verktyg (Internetalternativ eller Säkerhet) och sedan Webbhistorik i IE.