Fritextfält

Oct 11, 2015
Eric Åkerlund wrote
Det vore bra om det fanns möjlighet att skriva fria kommentarer, tex om tidigare utländskt medlemskap. Jag hittar inget ställe utom möjligheten att ladda upp CV, men det är ju inget som syns om man inte specifikt går in där.

/Eric Åkerlund
Under review
1 vote
Oct 13, 2015
Christer Nordin agent wrote
Eric
Jag för upp fritextfältet på önskelistan.
Det blir troligen inte förrän nuvarande arbete är avslutat

Christer Nordin
Oct 27, 2015
Erik Liljencrantz wrote
Ett fält som förstås borde varit med från början i ett "nytt" system - eller få se, det fanns ett sådant fält i det gamla systemet där vår klubb på varje medlem klistrade in text från veckobrev då medlem höll EGO-föredrag. De texterna är borta nu - liksom hela möjligheten till fritext.
Nov 17, 2015
Erik Liljencrantz wrote
Läser i förslaget

om fältet "Notes från webbtjänsten" som ju är det gamla fritextfältet, men som inte kan redigeras. Men där svaras att det fältet skall tas bort? Det borde ju göras redigerbart så finns det efterfrågade fritextfältet.
Aug 19 (11 months ago)
Tråden startades 2015 och är fortfarande under utredning. Är den det?