Förbättrad dokumenthantering

Nov 09, 2015
Fredrik Klintebäck wrote
Det här är kanske mer buggar men hittar inte var man rapporterar in det. Jag skulle städa lite bland klubbens dokument och upptäckte några saker:

- När man ska flytta filer tar det väldigt lång tid att få upp kataloger som innehåller flera dokument. Alltså under filkatalog till vänster i dialogen som visas. Jag testar det nu och har väntat tio minuter, det är fortfarande bara ett "snurrande hjul" för de kataloger som innehåller lite mer.
- Det går bara flytta filer till underkataloger under klubbmapp. Man borde kunna flytta till roten eller offentligt tex.
- Om man klickar runt bland katalogerna och sedan navigerar via klubbmapp-knappen och väljer skapa ny katalog blir den nya katalogen skapad där man var sist, inte under klubbmappen.
Completed
0 votes
Nov 12, 2015
Kent Vesterberg agent wrote
Hej

Det kan säkert vara någon bugg här. Just nu är Dokument-hantering prioriterat mer än att man skall kunna ladda upp och ner.
När allt annat satt sig så kommer vi att kolla av allt.

Kent
Nov 14, 2015
Fredrik Klintebäck wrote
Ok. Jag kan göra bättre felbeskrivningar om det behövs.
Aug 19, 2020
Tråden startades 2015 men står fortfarande som ny. Har ni kollat av allt än? Jag börjar misstänka att detta diskussionsforum inte längre används, är det så?