Publik önskelista med möjlighet att rösta på.

Aug 21 (41 days ago)
Det skulle vara smutt om önskelistan som ni på IT-supporten har, läggs ut publikt så vi som användare kunde ta del av förslagen/önskemålen från Sveriges rotarianer och IT-supportens svar till dessa förslag. Vi användare skulle ges möjlighet att rösta för andras förslag och kunna se om andra användare har samma/liknande förslag och på så vis kunde vi i förlängningen utvärdera vilka önskemål som användarna anser är mest akuta/mest angelägna/högt prioriterade. Utveckling kan bara ske i dialog och diskussion med andra och när alla ser det gemensamma målet. Därför är det vitalt att vi har håller en hög tillåtande transparent nivå på diskussionerna.
Under review
0 votes