Diskussionsforum på ClubAdmin och hemsidan?

Aug 19, 2020
Jag önskar det fanns ett diskussionsforum på klubbens hemsida innanför clubadmin-inloggning där medlemmarna kunde diskutera om saker i olika trådar som här. Nu är vi hänvisade till Facebook och andra sociala medier med allt vad det innebär.
Jag ställer de här frågan här högst osäker på om detta diskussionsforum verkligen fungerar då jag efter att ha läst genom SAMTLIGA trådar börjar misstänka att detta diskussionsforum inte längre används, är det så?
Completed
1 vote
Micael Olsson agent wrote
Hej min namne! :)

Just denna del med förslag har aldrig tagit skruv då vi nästan hela tiden saknat tillräcklig budget för utveckling...
Så precis som du har sett så ligger det kvar lite idéer som aldrig har blivit verklighet.
Vi har dock sparat förslagen då många har potential att bli riktigt bra.

Med vänlig hälsning,
Micael Olsson
DITS 2330
Aug 19, 2020
Jo jag förstår att IT-ansvaret kräver sitt engagemang och eftersom det är baserat på ideellt arbete med begränsade resurser så säger jag som en viss herre att "It is what it is". Men de trådar som uppenbart kan stängas tycker jag bör stängas, annars får besökare onödigt negativt intryck av Rotarys IT-samordning. Detta säger jag i all välmening.
Sen har jag här och där läst om en "önskelista". Till den kanske det finns en prioriteringslista. Eftersom jag är stark anhängare av kristallklar transparens känner jag att den "önskelistan" med fördel kunde publiceras på denna supportsidan, om den inte redan är det och jag har missat det.
Eddie Biemann agent wrote
Alla de ärenden du kommenterat har blivit uppdaterade och därmed stänger vi det här ärendet.
Kanon!